Hakkımızda

büyük fikirler üretip yeni dünyalar inşa ederiz

Nos Mimarlık, müşterilerinin mekansal ihtiyaçlarına ve zevklerine yönelik fonksiyonel ve dönüşebilen çözümler sunarak, içmimari tasarım ve uygulama alanında beklentilere cevap verir. Müşteri memnuniyeti odaklı, mimari disiplinden kopmayan özgün tasarımlarını, titiz bir uygulama ile birleştiren Nos Mimarlık, özgünlüğünün gücünü dinamik ve paylaşımcı tavrından alır.

Günümüzün tasarım ilkeleriyle bütünleşen yenilikçi mimari malzemeleri takip eder ve tüm detaylarıyla projelerinde kullanarak, daima çalışan ve genç kalan tasarımlar üretir.

Ne Yapıyoruz?

Konut, villa, ofis, cafe – restaurant, mağaza gibi pek çok ayrı konuda projelere imza atan Nos Mimarlık; Tasarımı bir bütün olarak ele alıp plandan cepheye, iç mekandan peyzaja her aşamada tasarımda bütünsel yaklaşımı ortaya koymaktadır.

Neden Biz?

  • ● Modern bir mekanın görsel, fonksiyonel ve teknolojik alt yapısını oluşturabilmek için farklı disiplinlerin yönlendirmesini en iyi şekilde uygularız. Tasarımlarımızı ve uygulamalarımızı her zaman bu kriterlerin ve önceki deneyimlerimizin üzerine kurarız.
  • ● Mimari bir tasarımı oluştururken, özgünlük ile birlikte, yapılan yatırımın optimizasyonu, malzeme, üretim ve detay çözümlerini ön planda tutarız.
  • ● Mimarinin çağdaş tasarım ve malzeme beklentisini, özenli detay çözümleri ve etkin üretim yöntemleriyle etkin, güvenilir bir şekilde uygulama anlayışımız vardır.
  • ● Mekanın, işverenin ve son kullanıcının ihtiyaçlarını, özgün tasarım kişiliğimiz ile birleştirerek içmimari projeler için konsept projeler ve 3 boyutlu görselleştirme hizmeti sunarız.
  • ● İçmimari projeler için ortaya konan hedefleri ve ilerleyişi takip ederek, başarılı bir sonuç için; zaman, maliyet ve kalite unsurlarını dengeli bir işleyişle yönetiriz.

“Resmettiğimiz her şeyi doğadan seçmeliyiz ve doğadan en güzel şeyleri almalıyız.”

Leonardo da Vinci